Nu een Exclusieve Keramische Tegel op Standaard naar keuze KADO ( normale prijs €22.95 ) bij elke order van 75 Euro of meer.

Kies Uw Keramische Tegel op Standaard en voeg deze toe aan de winkelwagen, bij checkout wordt deze automatisch in mindering gebracht van het totaalbedrag!

Stilleven met akkerbloemen en rozen

Vincent van Gogh
Artikel nummer
KM041CAP-base
De reproducties worden geprint op museumkwaliteit canvas van 380g. Het canvas wordt geweven in de oudste en enige overgebleven textielfabriek in Nederland. De Giclée print techniek en HDR-inkten garanderen een kleurechtheid van 200 jaar. De spieramen worden gemaakt door een Nederlands familiebedrijf die hout van verantwoorde bosbouw gebruiken. Alle reproducties zijn museum gecertificeerd.

Onze kleinste maat canvas is 29 x 37 cm. De reproductie krijgt een authentieke uitstraling door de spijkertjes die wij met de hand aan de zijkant van het opgespannen werk bevestigen. Deze wordt verpakt in een zwarte luxe cadeauverpakking.

De large canvas heeft een afmeting van 50 x 65 cm. De reproductie krijgt een authentieke uitstraling door de spijkertjes die wij met de hand aan de zijkant van het opgespannen werk bevestigen. Deze wordt verpakt in een 100% gerecycled wit kartonnen venster doos.

De XL-reproductie is, afhankelijk van het origineel, ongeveer 80 x 100 cm. De reproductie krijgt een authentieke uitstraling door de spijkertjes die wij met de hand aan de zijkant van het opgespannen werk bevestigen.

€ 49,50
+
-
Stilleven met akkerbloemen en rozen

In 1974 kocht het Kröller-Müller Museum dit bloemstilleven van Vincent van Gogh. Al vanaf het begin werd er getwijfeld of het wel van Van Gogh was: het formaat was ongewoon, de bloemen zouden te overdadig zijn en de manier van schilderen zou niet kloppen bij Van Goghs ontwikkeling. Bij röntgenonderzoek bleek dat onder het bloemstilleven 2 worstelaars zijn geschilderd. Vincent schreef in januari 1886 aan zijn broer Théo: ‘Van deze week schilderde ik een groot ding met twee naakte torsen – twee worstelaars […] En dat bevalt mij uitmuntend.’ Het ging hier over de worstelaars onder het bloemstilleven. Het Van Gogh Museum en het Kröller-Müller Museum hebben in 2012 kunnen vaststellen dat het onderliggende schilderij inderdaad van Van Gogh is. Het bloemstilleven heeft hij er later overheen geschilderd.

Vincent van Gogh (1853 - 1890), 1886-1887, olieverf op papier op doek, Collectie Kroller-Muller Museum