Exclusieve Set Espresso Kopjes, "Tijd voor thee"

Ada Breedveld
Artikel nummer
AD002ESPR

Samen met de kunstenares Ada Breedveld hebben wij dit exclusieve setje espresso kopjes ontworpen.
Het decor op de porceleinen kopjes is gebaseerd op het kunstwerk "Tijd voor thee" van Ada.
De kopjes zijn afgewerkt met gouden oortjes en aan de onderkant van zowel het kopje als het schoteltje staat de naam van de kunstenares vermeld.
Het betreft een limited edition, er zijn slechts 1000 setjes met dit ontwerp gemaakt.
Ze zijn verpakt in een luxe geschenkverpakking die aansluit bij het ontwerp en worden compleet met een certificaat met lakzegel geleverd.

Afmetingen kopje 5,5 cm hoog en 8 cm lang (incl. oortje)
Afmetingen schoteltje 10 cm x 8,5 cm
Luxe geschenkdoos 20x14x7 cm

€ 20,00
+
-

Ada Breedveld

Ada Breedveld is aan het begin van de hongerwinter in 1944 geboren in Dordrecht. Haar ouders zijn, samen met Ada’s broers het verwoestte Rotterdam ontvlucht. Zoals elk naoorlogs kind was het bestaan moeilijk en hard. Ada vindt gelukkig veel vreugde in het tekenen en schilderen. Vanaf de kleuterschool wordt elk moment aangegrepen om te experimenteren met kleuren en lijnen. Geen stukje papier is veilig voor de creatieve Ada.

Haar bekendste werken waarin Ada haar weelderige, levenslustige vrouwen afbeeldt, hebben hun oorsprong in de stripreeks Sjaantje. Deze stripreeks creëerde Ada voor haar moeder, die tijdens haar leven had geleden onder haar corpulentie. Ada wil haar moeder laten herleven in haar werk en de mooie en vrolijke kanten benadrukken. Haar schilderijen zijn als het ware een vrolijke renaissance van haar moeder. Dit is nu al meer dan 25 jaar een bron van inspiratie voor Ada Breedveld. De vrolijke afbeeldingen van dames zijn inmiddels populair bij een breed publiek en niet alleen in Nederland. Ada heeft vele tentoonstellingen gedaan in het buitenland, waar zij nu ook vele bewonderaars heeft. Ada’s werken worden verkocht in Duitsland, Amerika, Engeland, Spanje, Zwitserland, Frankrijk, Zweden, Turkijen, Griekenland, Polen en Denemarken.