Gezicht op de Gouden Bocht in de Herengracht

Gerrit Adriaensz. Berckheyde
Artikel nummer
VI053CAP
Deze reproductie van Gezicht op de Gouden Bocht in de Herengracht van Gerrit Adriaensz. Berckheyde is handgemaakt met de grootste zorg, oog voor detail en de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat de kleuren heel dicht bij die van het originele kunstwerk komen.
Klassiek met spijkertjes: Wij spannen het canvas op een spieraam van 2 cm dik. Vervolgens hameren wij met de hand spijkertjes in aan de zijkanten van het canvas. Dit geeft deze reproductie van Gezicht op de Gouden Bocht in de Herengracht van Gerrit Adriaensz. Berckheyde een authentieke uitstraling.Gallery wrap 2 cm: Deze reproductie van Gezicht op de Gouden Bocht in de Herengracht van Gerrit Adriaensz. Berckheyde wordt met de hand op een twee centimeter dik spieraam opgespannen met een zogeheten gallery wrap. Dit betekent dat de afbeelding doorloopt over de zijkanten van het spieraam.Gallery wrap 4,5 cm: Deze reproductie van Gezicht op de Gouden Bocht in de Herengracht van Gerrit Adriaensz. Berckheyde wordt met de hand op een spieraam van 4,5 centimeter dik opgespannen met een zogeheten gallery wrap. Dit betekent dat de afbeelding doorloopt over de zijkanten van het spieraam. Dit extra dikke spieraam hangt mooi op zichzelf aan de wand en heeft dan ook geen lijst nodig.
  • 40 x 30 cm
  • 55 x 40 cm
  • 70 x 50 cm
  • 75 x 55 cm
  • 90 x 65 cm
  • 105 x 75 cm
  • 110 x 80 cm
  • 125 x 90 cm
  • 130 x 95 cm
  • 140 x 100 cm
€ 62,00
+
-

Hoge kwaliteit: Wij printen de reproducties op museum kwaliteit canvas van 380 g. De Giclée-print techniek garandeert een kleurechtheid van meer dan 100 jaar. De HDR-inkt wordt d.m.v. 8000 micro spuitmondjes laag voor laag op het canvas verneveld. Nadat de inkten volledig zijn gedroogd brengen wij meerdere lagen vernis met de hand aan, dit verdiept de kleuren en het beschermt de reproductie tegen vocht en UV-licht. Het canvas wordt met de hand opgespannen op een spieraam van duurzaam hout.

Gezicht op de Gouden Bocht in de Herengracht

De enorme bevolkingsgroei vereiste dat Amsterdam in de 17de eeuw moest worden uitgebreid: in fasen werd de grachtengordel aangelegd. Dit is Herengracht in aanbouw, met sommige kavels nog onbebouwd. Vooral dit deel van de gracht werd het domein van de allerrijksten. Sommigen verdienden hun geld met de handel op Azië, in vrijwel alle interieurs pronkten Aziatische luxegoederen.

Gerrit Adriaensz. Berckheyde (1638 - 1698), Gezicht op de Gouden Bocht in de Herengracht 1671-1672, olieverf op paneel, 42,5 x 57,9 cm. Collectie Rijksmuseum.