Vaas met bloemen in een venster

Ambrosius Bosschaert de Oude
Artikel nummer
MA005CAP
Wij hebben deze reproductie van Vaas met bloemen in een venster van Ambrosius Bosschaert de Oude in samenwerking met Mauritshuis gemaakt om de kleuren van het originele schilderij zo dicht mogelijk te benaderen.
Logo Mauritshuis
Klassiek met spijkertjes: Wij spannen het canvas op een spieraam van 2 cm dik. Vervolgens hameren wij met de hand spijkertjes in aan de zijkanten van het canvas. Dit geeft deze reproductie van Vaas met bloemen in een venster van Ambrosius Bosschaert de Oude een authentieke uitstraling.
Logo Mauritshuis
Gallery wrap 2 cm: Deze reproductie van Vaas met bloemen in een venster van Ambrosius Bosschaert de Oude wordt met de hand op een twee centimeter dik spieraam opgespannen met een zogeheten gallery wrap. Dit betekent dat de afbeelding doorloopt over de zijkanten van het spieraam.
Logo Mauritshuis
Gallery wrap 4,5 cm: Deze reproductie van Vaas met bloemen in een venster van Ambrosius Bosschaert de Oude wordt met de hand op een spieraam van 4,5 centimeter dik opgespannen met een zogeheten gallery wrap. Dit betekent dat de afbeelding doorloopt over de zijkanten van het spieraam. Dit extra dikke spieraam hangt mooi op zichzelf aan de wand en heeft dan ook geen lijst nodig.
Logo Mauritshuis
  • 40 x 55 cm
  • 50 x 70 cm
  • 65 x 90 cm
  • 75 x 105 cm
  • 80 x 110 cm
  • 90 x 125 cm
  • 100 x 140 cm
€ 81,00
+
-

Hoge kwaliteit: Wij printen de reproducties op museum kwaliteit canvas van 380 g. De Giclée-print techniek garandeert een kleurechtheid van meer dan 100 jaar. De HDR-inkt wordt d.m.v. 8000 micro spuitmondjes laag voor laag op het canvas verneveld. Nadat de inkten volledig zijn gedroogd brengen wij meerdere lagen vernis met de hand aan, dit verdiept de kleuren en het beschermt de reproductie tegen vocht en UV-licht. Het canvas wordt met de hand opgespannen op een spieraam van duurzaam hout.

Vaas met bloemen in een venster

In dit topstuk schildert Ambrosius een bont boeket van dertig verschillende soorten bloemen. Hij schildert de bloemen heel precies, zodat ze individueel te herkennen zijn. Daarmee biedt dit schilderij een overzicht van de mooiste bloemen die Bosschaert kende, waaronder de tulp die destijds in Holland nog zeldzaam was. Hij baseerde dit boeket op velen studies die hij eerder dat jaar maakte. Hierdoor kon hij een boeket schilderen met bloemen die in werkelijkheid niet tegelijkertijd bloeien.

Ambrosius Bosschaert de Oude (1573-1621), Vaas met bloemen in een venster 1618, olieverf op paneel, 46 x 64 cm. Collectie Mauritshuis.