Vaas met bloemen in een venster

Ambrosius Bosschaert de Oude
Artikel nummer
MA005CTM
Onze tegeltableaus zijn een unieke decoratieve aanvulling op jouw interieur. De tableaus zijn gemaakt van keramische hoogglanstegels in verschillende maten. Alle tegels worden met de hand gemaakt en op MDF gemonteerd. Het tableau wordt kant-en-klaar geleverd zodat je deze gemakkelijk kunt ophangen. Alle tegels zijn decoratieve tegels geschikt om binnenshuis te plaatsen.
Dit tegeltableau is handgemaakt en bestaat uit 12 keramische tegels van elk 11 x 11 cm. De totale afmeting van het tableau is 33 x 44 cm. De achterkant is voorzien van een stevige ophanghaak zodat je dit kunstwerk makkelijk op kunt hangen. Het originele schilderij bevindt zich in het Mauritshuis.Deze reproductie op tegeltableau van het kunstwerk Vaas met bloemen in een venster is handgemaakt. Het heeft een totale afmeting van 54 x 76 cm en bestaat uit 35 tegels van 11 x 11 cm. Wij leveren dit tableau met een custom-made ophangsysteem waarmee je het stevig en eenvoudig aan de muur kunt hangen. Het originele schilderij bevindt zich in het Mauritshuis.
€ 175,00
+
-

Vaas met bloemen in een venster

In dit topstuk schildert Ambrosius een bont boeket van dertig verschillende soorten bloemen. Hij schildert de bloemen heel precies, zodat ze individueel te herkennen zijn. Daarmee biedt dit schilderij een overzicht van de mooiste bloemen die Bosschaert kende, waaronder de tulp die destijds in Holland nog zeldzaam was. Hij baseerde dit boeket op velen studies die hij eerder dat jaar maakte. Hierdoor kon hij een boeket schilderen met bloemen die in werkelijkheid niet tegelijkertijd bloeien.

Ambrosius Bosschaert de Oude (1573-1621), Vaas met bloemen in een venster 1618, olieverf op paneel, 46 x 64 cm. Collectie Mauritshuis.