Het vrolijke huisgezin

Jan Havicksz. Steen
Artikel nummer
VI055CAP
Deze reproductie van Het vrolijke huisgezin van Jan Havicksz. Steen is handgemaakt met de grootste zorg, oog voor detail en de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat de kleuren heel dicht bij die van het originele kunstwerk komen.
Klassiek met spijkertjes: Wij spannen het canvas op een spieraam van 2 cm dik. Vervolgens hameren wij met de hand spijkertjes in aan de zijkanten van het canvas. Dit geeft deze reproductie van Het vrolijke huisgezin van Jan Havicksz. Steen een authentieke uitstraling.Gallery wrap 2 cm: Deze reproductie van Het vrolijke huisgezin van Jan Havicksz. Steen wordt met de hand op een twee centimeter dik spieraam opgespannen met een zogeheten gallery wrap. Dit betekent dat de afbeelding doorloopt over de zijkanten van het spieraam.Gallery wrap 4,5 cm: Deze reproductie van Het vrolijke huisgezin van Jan Havicksz. Steen wordt met de hand op een spieraam van 4,5 centimeter dik opgespannen met een zogeheten gallery wrap. Dit betekent dat de afbeelding doorloopt over de zijkanten van het spieraam. Dit extra dikke spieraam hangt mooi op zichzelf aan de wand en heeft dan ook geen lijst nodig.
  • 37 x 29 cm
  • 45 x 35 cm
  • 65 x 50 cm
  • 70 x 55 cm
  • 90 x 70 cm
  • 100 x 80 cm
  • 115 x 90 cm
  • 130 x 100 cm
€ 58,00
+
-

Hoge kwaliteit: Wij printen de reproducties op museum kwaliteit canvas van 380 g. De Giclée-print techniek garandeert een kleurechtheid van meer dan 100 jaar. De HDR-inkt wordt d.m.v. 8000 micro spuitmondjes laag voor laag op het canvas verneveld. Nadat de inkten volledig zijn gedroogd brengen wij meerdere lagen vernis met de hand aan, dit verdiept de kleuren en het beschermt de reproductie tegen vocht en UV-licht. Het canvas wordt met de hand opgespannen op een spieraam van duurzaam hout.

Het vrolijke huisgezin

Uitgelaten maakt de hele familie lawaai - de vader zingt luidkeels met opgeheven glas, moeder en oma vallen in, de kinderen blazen mee en roken zelfs uit lange pijpen. Het briefje aan de schouw verklapt de moraal van het verhaal: 'Zo de ouden zongen, zo piepen de jongen. ' Wat moet er van de kinderen worden als de ouders het slechte voorbeeld geven?

Jan Havicksz. Steen (1626 - 1679), Het vrolijke huisgezin 1668, olieverf op doek, 110,5 x 141 cm. Collectie Rijksmuseum.