Stilleven met kazen

Floris Claesz. van Dijck
Artikel nummer
VI041CAP
Deze reproductie van Stilleven met kazen van Floris Claesz. van Dijck is handgemaakt met de grootste zorg, oog voor detail en de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat de kleuren heel dicht bij die van het originele kunstwerk komen.
Klassiek met spijkertjes: Wij spannen het canvas op een spieraam van 2 cm dik. Vervolgens hameren wij met de hand spijkertjes in aan de zijkanten van het canvas. Dit geeft deze reproductie van Stilleven met kazen van Floris Claesz. van Dijck een authentieke uitstraling.Gallery wrap 2 cm: Deze reproductie van Stilleven met kazen van Floris Claesz. van Dijck wordt met de hand op een twee centimeter dik spieraam opgespannen met een zogeheten gallery wrap. Dit betekent dat de afbeelding doorloopt over de zijkanten van het spieraam.Gallery wrap 4,5 cm: Deze reproductie van Stilleven met kazen van Floris Claesz. van Dijck wordt met de hand op een spieraam van 4,5 centimeter dik opgespannen met een zogeheten gallery wrap. Dit betekent dat de afbeelding doorloopt over de zijkanten van het spieraam. Dit extra dikke spieraam hangt mooi op zichzelf aan de wand en heeft dan ook geen lijst nodig.
  • 40 x 30 cm
  • 60 x 45 cm
  • 75 x 55 cm
  • 95 x 70 cm
  • 115 x 85 cm
  • 120 x 90 cm
  • 135 x 100 cm
€ 62,00
+
-

Hoge kwaliteit: Wij printen de reproducties op museum kwaliteit canvas van 380 g. De Giclée-print techniek garandeert een kleurechtheid van meer dan 100 jaar. De HDR-inkt wordt d.m.v. 8000 micro spuitmondjes laag voor laag op het canvas verneveld. Nadat de inkten volledig zijn gedroogd brengen wij meerdere lagen vernis met de hand aan, dit verdiept de kleuren en het beschermt de reproductie tegen vocht en UV-licht. Het canvas wordt met de hand opgespannen op een spieraam van duurzaam hout.

Stilleven met kazen

Soort bij soort liggen vruchten, brood en drie kazen op een met kostbare damasten kleden bedekte tafel. De illusie van echtheid is verbluffend: het tinnen bord dat uitsteekt over de tafelrand lijkt tastbaar dichtbij. De Haarlemse schilder Floris van Dijck behoort tot de pioniers van de Hollandse stillevenschilderkunst.

Floris Claesz. van Dijck (1575-1651), Stilleven met kazen 1615, olieverf op paneel, 82,2 x 111,2 cm. Collectie Rijksmuseum.