Stilleven met asperges

Adriaen Coorte
Artikel nummer
VI042CAP
Deze reproductie van Stilleven met asperges van Adriaen Coorte is handgemaakt met de grootste zorg, oog voor detail en de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat de kleuren heel dicht bij die van het originele kunstwerk komen.
Klassiek met spijkertjes: Wij spannen het canvas op een spieraam van 2 cm dik. Vervolgens hameren wij met de hand spijkertjes in aan de zijkanten van het canvas. Dit geeft deze reproductie van Stilleven met asperges van Adriaen Coorte een authentieke uitstraling.Gallery wrap 2 cm: Deze reproductie van Stilleven met asperges van Adriaen Coorte wordt met de hand op een twee centimeter dik spieraam opgespannen met een zogeheten gallery wrap. Dit betekent dat de afbeelding doorloopt over de zijkanten van het spieraam.Gallery wrap 4,5 cm: Deze reproductie van Stilleven met asperges van Adriaen Coorte wordt met de hand op een spieraam van 4,5 centimeter dik opgespannen met een zogeheten gallery wrap. Dit betekent dat de afbeelding doorloopt over de zijkanten van het spieraam. Dit extra dikke spieraam hangt mooi op zichzelf aan de wand en heeft dan ook geen lijst nodig.
  • 29 x 37 cm
  • 40 x 50 cm
  • 60 x 75 cm
  • 65 x 80 cm
  • 80 x 100 cm
  • 85 x 105 cm
  • 90 x 110 cm
  • 100 x 125 cm
€ 58,00
+
-

Hoge kwaliteit: Wij printen de reproducties op museum kwaliteit canvas van 380 g. De Giclée-print techniek garandeert een kleurechtheid van meer dan 100 jaar. De HDR-inkt wordt d.m.v. 8000 micro spuitmondjes laag voor laag op het canvas verneveld. Nadat de inkten volledig zijn gedroogd brengen wij meerdere lagen vernis met de hand aan, dit verdiept de kleuren en het beschermt de reproductie tegen vocht en UV-licht. Het canvas wordt met de hand opgespannen op een spieraam van duurzaam hout.

Stilleven met asperges

Het kleine kijken vormde het uitgangspunt voor het maken van deze twee schilderijen. In plaats van zich te wagen aan grote en complexe composities, probeerden Zurbarán en Coorte iets anders: zij richtten hun aandacht op gewone, schijnbaar onbelangrijke dingen - een alledaagse beker, een bosje asperges - en maakten die tot de centrale figuren van hun schilderijen.

Adriaen Coorte (1665-1707), Stilleven met asperges 1697, olieverf op papier, 25 x 20,5 cm. Collectie Rijksmuseum.