Zelfportret Vincent van Gogh

Vincent van Gogh
Artikel nummer
VI038CAP
Deze reproductie van Zelfportret Vincent van Gogh van Vincent van Gogh is handgemaakt met de grootste zorg, oog voor detail en de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat de kleuren heel dicht bij die van het originele kunstwerk komen.
Klassiek met spijkertjes: Wij spannen het canvas op een spieraam van 2 cm dik. Vervolgens hameren wij met de hand spijkertjes in aan de zijkanten van het canvas. Dit geeft deze reproductie van Zelfportret Vincent van Gogh van Vincent van Gogh een authentieke uitstraling.Gallery wrap 2 cm: Deze reproductie van Zelfportret Vincent van Gogh van Vincent van Gogh wordt met de hand op een twee centimeter dik spieraam opgespannen met een zogeheten gallery wrap. Dit betekent dat de afbeelding doorloopt over de zijkanten van het spieraam.Gallery wrap 4,5 cm: Deze reproductie van Zelfportret Vincent van Gogh van Vincent van Gogh wordt met de hand op een spieraam van 4,5 centimeter dik opgespannen met een zogeheten gallery wrap. Dit betekent dat de afbeelding doorloopt over de zijkanten van het spieraam. Dit extra dikke spieraam hangt mooi op zichzelf aan de wand en heeft dan ook geen lijst nodig.
  • 29 x 37 cm
  • 40 x 50 cm
  • 60 x 75 cm
  • 65 x 80 cm
  • 80 x 100 cm
  • 85 x 105 cm
  • 100 x 125 cm
€ 58,00
+
-

Hoge kwaliteit: Wij printen de reproducties op museum kwaliteit canvas van 380 g. De Giclée-print techniek garandeert een kleurechtheid van meer dan 100 jaar. De HDR-inkt wordt d.m.v. 8000 micro spuitmondjes laag voor laag op het canvas verneveld. Nadat de inkten volledig zijn gedroogd brengen wij meerdere lagen vernis met de hand aan, dit verdiept de kleuren en het beschermt de reproductie tegen vocht en UV-licht. Het canvas wordt met de hand opgespannen op een spieraam van duurzaam hout.

Zelfportret Vincent van Gogh

Vincent van Gogh verhuisde in 1886 naar Parijs nadat zijn broer Theo hem had verteld over de nieuwe, kleurige Franse schilderkunst. Vincent probeerde al snel deze Franse stijl uit op een aantal zelfportretten. Dit deed hij vooral om de kosten voor een model uit te sparen. In de tijd dat Vincent in Parijs woonde experimenteerde hij met kleur en techniek en heeft ongeveer twintig zelfportretten gemaakt.

In dit zelfportret schilderde hij zichzelf als een modain geklede Parijzenaar, met losse, ritmische penseelstreken in opvallende kleuren.

Vincent van Gogh (1853-1890), Zelfportret, 1887, olieverf op karton, 42 x 34 cm. Collectie Rijksmuseum.