Portret van Alida Christina Assink

Jan Adam Kruseman
Artikel nummer
VI063CAP
Deze reproductie van Portret van Alida Christina Assink van Jan Adam Kruseman is handgemaakt met de grootste zorg, oog voor detail en de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat de kleuren heel dicht bij die van het originele kunstwerk komen.
Klassiek met spijkertjes: Wij spannen het canvas op een spieraam van 2 cm dik. Vervolgens hameren wij met de hand spijkertjes in aan de zijkanten van het canvas. Dit geeft deze reproductie van Portret van Alida Christina Assink van Jan Adam Kruseman een authentieke uitstraling.Gallery wrap 2 cm: Deze reproductie van Portret van Alida Christina Assink van Jan Adam Kruseman wordt met de hand op een twee centimeter dik spieraam opgespannen met een zogeheten gallery wrap. Dit betekent dat de afbeelding doorloopt over de zijkanten van het spieraam.Gallery wrap 4,5 cm: Deze reproductie van Portret van Alida Christina Assink van Jan Adam Kruseman wordt met de hand op een spieraam van 4,5 centimeter dik opgespannen met een zogeheten gallery wrap. Dit betekent dat de afbeelding doorloopt over de zijkanten van het spieraam. Dit extra dikke spieraam hangt mooi op zichzelf aan de wand en heeft dan ook geen lijst nodig.
  • 40 x 55 cm
  • 50 x 70 cm
  • 65 x 90 cm
  • 75 x 105 cm
  • 85 x 120 cm
  • 90 x 125 cm
  • 100 x 140 cm
€ 81,00
+
-

Hoge kwaliteit: Wij printen de reproducties op museum kwaliteit canvas van 380 g. De Giclée-print techniek garandeert een kleurechtheid van meer dan 100 jaar. De HDR-inkt wordt d.m.v. 8000 micro spuitmondjes laag voor laag op het canvas verneveld. Nadat de inkten volledig zijn gedroogd brengen wij meerdere lagen vernis met de hand aan, dit verdiept de kleuren en het beschermt de reproductie tegen vocht en UV-licht. Het canvas wordt met de hand opgespannen op een spieraam van duurzaam hout.

Portret van Alida Christina Assink

Geheel volgens de laatste mode gekleed poseert Alida Assink hier voor de societyschilder Kruseman. De kleding geeft haar een modieus silhouet: brede schouders, pofmouwen en een hoepelrok laten haar middel zeer slank lijken. De grote ceintuurgesp legt extra nadruk op de taille. Kruseman was een bewonderaar van de Engelse portretschilderkunst. De landelijke setting met jachthond en tuinvaas gaat terug op Engelse voorbeelden.

Jan Adam Kruseman (1804 - 1862), Portret van Alida Christina Assink 1833, olieverf op doek, 206 x 149 cm. Collectie Rijksmuseum.