Knotwilgen bij zonsondergang

Vincent van Gogh
Artikel nummer
KM059CAP
Deze reproductie van Knotwilgen bij zonsondergang van Vincent van Gogh is gemaakt met de grootste zorg en in nauwe samenwerking met het Krӧller-Müller Museum. We hebben de kleuren en uitstraling van het originele kunstwerk zo dicht mogelijk benaderd.
 /><span class=
Klassiek met spijkertjes: Wij spannen het canvas op een spieraam van 2 cm dik. Vervolgens hameren wij met de hand spijkertjes in aan de zijkanten van het canvas. Dit geeft deze reproductie van Knotwilgen bij zonsondergang van Vincent van Gogh een authentieke uitstraling.
 /><span class=
Gallery wrap 2 cm: Deze reproductie van Knotwilgen bij zonsondergang van Vincent van Gogh wordt met de hand op een twee centimeter dik spieraam opgespannen met een zogeheten gallery wrap. Dit betekent dat de afbeelding doorloopt over de zijkanten van het spieraam.
 /><span class=
Gallery wrap 4,5 cm: Deze reproductie van Knotwilgen bij zonsondergang van Vincent van Gogh wordt met de hand op een spieraam van 4,5 centimeter dik opgespannen met een zogeheten gallery wrap. Dit betekent dat de afbeelding doorloopt over de zijkanten van het spieraam. Dit extra dikke spieraam hangt mooi op zichzelf aan de wand en heeft dan ook geen lijst nodig.
 /><span class=
  • 55 x 50 cm
  • 60 x 55 cm
  • 65 x 60 cm
  • 70 x 65 cm
  • 75 x 70 cm
  • 100 x 90 cm
  • 110 x 100 cm
€ 94,00
+
-

Hoge kwaliteit: Wij printen de reproducties op museum kwaliteit canvas van 380 g. De Giclée-print techniek garandeert een kleurechtheid van meer dan 100 jaar. De HDR-inkt wordt d.m.v. 8000 micro spuitmondjes laag voor laag op het canvas verneveld. Nadat de inkten volledig zijn gedroogd brengen wij meerdere lagen vernis met de hand aan, dit verdiept de kleuren en het beschermt de reproductie tegen vocht en UV-licht. Het canvas wordt met de hand opgespannen op een spieraam van duurzaam hout.

Knotwilgen bij zonsondergang

Vincent van Gogh (1853-1890), Knotwilgen bij zonsondergang, 1888, olieverf op doek op karton, 31,6 x 34,3 cm. Collectie Kröller-Müller Museum.