Spring in het veld

Ada Breedveld
Artikel nummer
ADA022CAP
Zij is een ware "Spring in het veld", altijd energiek en in beweging. Deze reproductie van Spring in het veld van Ada Breedveld is gemaakt met de grootste zorg en in nauwe samenwerking met de kunstenares. We hebben de kleuren en uitstraling van het originele kunstwerk zo dicht mogelijk benaderd.
Klassiek met spijkertjes: Wij spannen het canvas op een spieraam van 2 cm dik. Vervolgens hameren wij met de hand spijkertjes in aan de zijkanten van het canvas. Dit geeft deze reproductie van Spring in het veld van Ada Breedveld een authentieke uitstraling.Gallery wrap 2 cm: Deze reproductie van Spring in het veld van Ada Breedveld wordt met de hand op een twee centimeter dik spieraam opgespannen met een zogeheten gallery wrap. Dit betekent dat de afbeelding doorloopt over de zijkanten van het spieraam.Gallery wrap 4,5 cm: Deze reproductie van Spring in het veld van Ada Breedveld wordt met de hand op een spieraam van 4,5 centimeter dik opgespannen met een zogeheten gallery wrap. Dit betekent dat de afbeelding doorloopt over de zijkanten van het spieraam. Dit extra dikke spieraam hangt mooi op zichzelf aan de muur en heeft dan ook geen lijst nodig.
  • 30 x 40 cm
  • 55 x 75 cm
  • 70 x 95 cm
  • 80 x 110 cm
  • 90 x 120 cm
€ 98,00
+
-

Hoge kwaliteit: Wij printen de reproducties op museum kwaliteit canvas van 380 g. De Giclée-print techniek garandeert een kleurechtheid van meer dan 100 jaar. De HDR-inkt wordt d.m.v. 8000 micro spuitmondjes laag voor laag op het canvas verneveld. Nadat de inkten volledig zijn gedroogd brengen wij meerdere lagen vernis met de hand aan, dit verdiept de kleuren en het beschermt de reproductie tegen vocht en UV-licht. Het canvas wordt met de hand opgespannen op een spieraam van duurzaam hout.

Spring in het veld

Zij is een ware "Spring in het veld", altijd energiek en in beweging. In bijna alle schilderijen van Ada Breedveld komt een vrouw voor. Een omvangrijke, altijd vrolijke glimlachende vrouw, omringd door een steeds veranderend decor; motieven zoals vissen, slangen en bloemen, symboliseren seksuele kracht, groei en vitaliteit. Het gaat in utopische zin allemaal over het wezen van de vrouw. Zij is de godin moeder, minnares, levensgenieter.

Ada Breedveld, Spring in het veld, 2006, acryl op canvas, 80 x 110 cm.