Italiaans landschap met parasoldennen

Hendrik Voogd
Artikel nummer
VI057CAP
Deze reproductie van Italiaans landschap met parasoldennen van Hendrik Voogd is handgemaakt met de grootste zorg, oog voor detail en de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat de kleuren heel dicht bij die van het originele kunstwerk komen.
Klassiek met spijkertjes: Wij spannen het canvas op een spieraam van 2 cm dik. Vervolgens hameren wij met de hand spijkertjes in aan de zijkanten van het canvas. Dit geeft deze reproductie van Italiaans landschap met parasoldennen van Hendrik Voogd een authentieke uitstraling.Gallery wrap 2 cm: Deze reproductie van Italiaans landschap met parasoldennen van Hendrik Voogd wordt met de hand op een twee centimeter dik spieraam opgespannen met een zogeheten gallery wrap. Dit betekent dat de afbeelding doorloopt over de zijkanten van het spieraam.Gallery wrap 4,5 cm: Deze reproductie van Italiaans landschap met parasoldennen van Hendrik Voogd wordt met de hand op een spieraam van 4,5 centimeter dik opgespannen met een zogeheten gallery wrap. Dit betekent dat de afbeelding doorloopt over de zijkanten van het spieraam. Dit extra dikke spieraam hangt mooi op zichzelf aan de wand en heeft dan ook geen lijst nodig.
  • 55 x 40 cm
  • 75 x 55 cm
  • 90 x 65 cm
  • 110 x 80 cm
  • 125 x 90 cm
  • 130 x 95 cm
  • 140 x 100 cm
€ 81,00
+
-

Hoge kwaliteit: Wij printen de reproducties op museum kwaliteit canvas van 380 g. De Giclée-print techniek garandeert een kleurechtheid van meer dan 100 jaar. De HDR-inkt wordt d.m.v. 8000 micro spuitmondjes laag voor laag op het canvas verneveld. Nadat de inkten volledig zijn gedroogd brengen wij meerdere lagen vernis met de hand aan, dit verdiept de kleuren en het beschermt de reproductie tegen vocht en UV-licht. Het canvas wordt met de hand opgespannen op een spieraam van duurzaam hout.

Italiaans landschap met parasoldennen

Voogd werd de 'Hollandse Claude' genoemd, naar de Franse schilder Claude Lorrain, die beroemd was om zijn historische landschappen, badend in gouden licht. Voogd schilderde de tuinen van de Villa Borghese in Rome laat in de middag: de zon werpt lange schaduwen en de bomen steken scherp af tegen de lucht. Wandelaars genieten van de prachtige zonsondergang. Op de voorgrond zit een kunstenaar tegen een boom te tekenen.

Hendrik Voogd (1768 - 1839), Italiaans landschap met parasoldennen 1807, olieverf op doek, 101,5 x 138,5 cm. Collectie Rijksmuseum.