Nu een Exclusieve Keramische Tegel op Standaard naar keuze KADO ( normale prijs €22.95 ) bij elke order van 75 Euro of meer.

Kies Uw Keramische Tegel op Standaard en voeg deze toe aan de winkelwagen, bij checkout wordt deze automatisch in mindering gebracht van het totaalbedrag!

Glas-in-loodcompositie III

Theo van Doesburg
Artikel nummer
KM051CTM-base
Onze tegeltableaus zijn een unieke decoratieve aanvulling op jouw interieur. De tableaus zijn gemaakt van keramische hoogglanstegels in verschillende maten. Alle tegels worden met de hand gemaakt en op MDF gemonteerd. Het tableau wordt kant-en-klaar geleverd zodat je deze gemakkelijk kunt ophangen. Alle tegels zijn decoratieve tegels geschikt om binnenshuis op te hangen. Alle reproducties zijn museum gecertificeerd.

Dit tableau wordt gemaakt met 9 keramische tegels van 11 x 11 cm. De totale afmeting van het tableau is 33 x 33 cm. Op een achterkant zit een stevige ophanghaak.

Dit tableau wordt gemaakt met 16 tegels van 15 x 15 cm. De totale afmeting van het tableau is 61 x 61 cm. Wij leveren dit tableau aan met een custom-made ophangsysteem waarmee je dit tableau stevig, recht en makkelijk aan de muur kan hangen.

€ 175,00
+
-
Glas-in-loodcompositie III

Théo van Doesburg (1883 - 1931), 1917, glas in lood, Collectie Kroller-Muller Museum