Nu een Exclusieve Keramische Tegel op Standaard naar keuze KADO ( normale prijs €22.95 ) bij elke order van 75 Euro of meer.

Kies Uw Keramische Tegel op Standaard en voeg deze toe aan de winkelwagen, bij checkout wordt deze automatisch in mindering gebracht van het totaalbedrag!

Glas-in-loodcompositie III

Theo van Doesburg
Artikel nummer
KM051CAP-base
De reproducties worden geprint op museumkwaliteit canvas van 380g. Het canvas wordt geweven in de oudste en enige overgebleven textielfabriek in Nederland. De Giclée print techniek en HDR-inkten garanderen een kleurechtheid van 200 jaar. De spieramen worden gemaakt door een Nederlands familiebedrijf die hout van verantwoorde bosbouw gebruiken. Alle reproducties zijn museum gecertificeerd.
Onze kleinste maat canvas is29 x 29 cm. De reproductie krijgt een authentieke uitstraling door de spijkertjes die wij met de hand aan de zijkant van het opgespannen werk bevestigen. Deze wordt verpakt in een zwarte luxe cadeauverpakking.De large canvas heeft een afmeting van 65 x 65 cm. De reproductie krijgt een authentieke uitstraling door de spijkertjes die wij met de hand aan de zijkant van het opgespannen werk bevestigen. Deze wordt verpakt in een 100% gerecycled wit kartonnen venster doos.De XL-reproductie is, afhankelijk van het origineel, ongeveer 90 x 90 cm De reproductie krijgt een authentieke uitstraling door de spijkertjes die wij met de hand aan de zijkant van het opgespannen werk bevestigen.
€ 49,50
+
-
Glas-in-loodcompositie III

Théo van Doesburg (1883 - 1931), 1917, glas in lood, Collectie Kroller-Muller Museum