Meisje met een brede hoed

Ceasar Boetius van Everdingen
Artikel nummer
VI061CAP
Deze reproductie van Meisje met een brede hoed van Ceasar Boetius van Everdingen is handgemaakt met de grootste zorg, oog voor detail en de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat de kleuren heel dicht bij die van het originele kunstwerk komen.
Klassiek met spijkertjes: Wij spannen het canvas op een spieraam van 2 cm dik. Vervolgens hameren wij met de hand spijkertjes in aan de zijkanten van het canvas. Dit geeft deze reproductie van Meisje met een brede hoed van Ceasar Boetius van Everdingen een authentieke uitstraling.Gallery wrap 2 cm: Deze reproductie van Meisje met een brede hoed van Ceasar Boetius van Everdingen wordt met de hand op een twee centimeter dik spieraam opgespannen met een zogeheten gallery wrap. Dit betekent dat de afbeelding doorloopt over de zijkanten van het spieraam.Gallery wrap 4,5 cm: Deze reproductie van Meisje met een brede hoed van Ceasar Boetius van Everdingen wordt met de hand op een spieraam van 4,5 centimeter dik opgespannen met een zogeheten gallery wrap. Dit betekent dat de afbeelding doorloopt over de zijkanten van het spieraam. Dit extra dikke spieraam hangt mooi op zichzelf aan de wand en heeft dan ook geen lijst nodig.
  • 40 x 45 cm
  • 45 x 50 cm
  • 50 x 55 cm
  • 70 x 80 cm
  • 80 x 90 cm
  • 85 x 95 cm
  • 90 x 100 cm
  • 95 x 105 cm
  • 100 x 110 cm
€ 73,00
+
-

Hoge kwaliteit: Wij printen de reproducties op museum kwaliteit canvas van 380 g. De Giclée-print techniek garandeert een kleurechtheid van meer dan 100 jaar. De HDR-inkt wordt d.m.v. 8000 micro spuitmondjes laag voor laag op het canvas verneveld. Nadat de inkten volledig zijn gedroogd brengen wij meerdere lagen vernis met de hand aan, dit verdiept de kleuren en het beschermt de reproductie tegen vocht en UV-licht. Het canvas wordt met de hand opgespannen op een spieraam van duurzaam hout.

Meisje met een brede hoed

Het meisje met haar exotische breedgerande zonnehoed en suggestief ontblote schouder biedt de toeschouwer haar mandje met vruchten aan: de erotische boodschap is onmiskenbaar. Het schilderij was oorspronkelijk bedoeld om hoog aan een muur te hangen, boven een deur of op een schoorsteenmantel. Daarom kijkt het meisje op ons neer.

Caesar Boetius van Everdingen (1616 - 1678), Meisje met een brede hoed 1645-1650, olieverf op doek, 92,2 x 81,7 cm. Collectie Rijksmuseum.