Bomenrij in lijst

Jan Mankes
Artikel nummer
MO03SPEC
€ 445,00
+
-
Deze reproductie wordt handgemaakt met aandacht voor detail in onze Visionplay studio. Hij is bijna niet te onderscheiden van het origineel in het Museum MORE, op de foto zie je ons in het museum waar we de reproductie met de originele Bomenrij vergelijken.

We hebben de kleuren en uitstraling van het originele schilderij van Jan Mankes zo dicht mogelijk benaderd. Deze reproductie heeft precies dezelfde afmetingen als het originele kunstwerk (52 x 69 cm). De Giclée print wordt ingelijst in een handgemaakte luxe houten lijst met gouden kraal accent uit Italie. Ook deze lijst is gebaseerd op de lijst waarin de Bomenrij wordt geëxposeerd in het museum.

Giclée print: De reproductie wordt geprint op een museum kwaliteit canvas van 380 g. De Giclée-print techniek garandeert een kleurechtheid van meer dan 100 jaar. De HDR-inkt wordt d.m.v. 8000 micro spuitmondjes laag voor laag op het canvas verneveld. Nadat de inkten volledig zijn gedroogd brengen wij meerdere lagen vernis met de hand aan, zodat de reproductie tegen vocht en UV-licht beschermd is. Het canvas wordt met de hand opgespannen op een spieraam van duurzaam hout.

De afmetingen inclusief lijst: 62 x 79 x 5 cm.

Deze reproductie wordt geleverd met een certificaat van de Visionplay studio.

Voor reproducties van de Bomenrij in andere maten en stijlen klik hier.

Bomenrij

Op 26 april 2020 is het 100 jaar geleden dat Jan Mankes overleed. Hij bestudeerde en schetste zijn onderwerpen totdat hij ze uit zijn hoofd kende. Zijn schilderijen maakte hij vanuit zijn geheugen. Hierdoor ligt de nadruk op de essentie van het onderwerp, niet op de realistische weergave.Hij schilderde talloze vogels en boerderijdieren en maakte dromerige beelden van het landschap, waarvan de bomenrij een prachtig voorbeeld is.

Wij hebben deze reproductie in samenwerking met het museum gemaakt om de kleuren van het originele werk zo dicht mogelijk te benaderen.check ook onze specials voor een prachtige replica van dit werk in originele afmetingen en ingelijst in een handgemaakte houten lijst met gouden kraal detail.

Jan Mankes (1889-1920), Bomenrij 1915, olieverf op canvas, 52x69cm, Collection Museum MORE.