Het Melkmeisje: een kijkje in de keuken

Op maat gemaakte keramische tegeltableaus voor jouw interieur

Joost, een interieur schilder en kleurexpert uit Noordwijk zag tijdens zijn bezoek aan het Woonstation in Vogelenzang de tentoonstelling van de keramische tegeltableaus van Stephan Gold.

Geïnspireerd door het tableau met een kunstwerk uit het Rijksmuseum ‘Stil leven met bloemen’ vroeg hij ons om een specifiek op maat gemaakt tegeltableau te creëren voor zijn nieuwe keuken.


Na de renovatie stuurde Joost ons een foto van het resultaat. In zijn nieuwe keuken kun je goed zien dat hij echt een stukje Rijksmuseum in huis heeft gehaald; Hij heeft niet alleen het tegeltableau van Het Melkmeisje boven zijn AGA fornuis geïnstalleerd , maar tevens heeft hij de muur in één van de Rijksmuseum kleuren geverfd, het is echt een prachtig sfeervol geheel geworden.

Wij waren zo geïnspireerd door de keuken van Joost dat we zijn keuken bij ons in de studio en galerie hebben "nagemaakt". Wij hebben de muur geverfd in dezelfde kleur uit de Rijks verf kleuren collectie en we hebben een foto van Joost zijn AGA fornuis levensgroot geprint en opgehangen. In de onderstaande video laten we zien hoe je een tegeltableau op de muur plaatst. Zou je graag een kijkje in onze ‘keuken’ willen nemen? Je bent altijd welkom om onze studio/galerie in Amsterdam Noord te bezoeken. Maak een afspraak via de mail of bel ons: 020- 49 45 112.

Ben je bezig met een renovatie, je interieur aan het opfrissen? Of wil je gewoon op een unieke manier kunst in huis halen? Een tegeltableau op maat maken voor jouw keuken, hal, badkamer of toilet is onze specialiteit, er is heel veel mogelijk met keramische tegels, zoals een lambrisering in de hal of een achterwand in de keuken. Neem contact met ons op, wij helpen je graag met het visualiseren van jouw ideeën. Wij kunnen alle kunstwerken uit de collecties van het Rijksmuseum, het Mauritshuis en het Kröller-Müller museum op keramische tegels reproduceren, neem alvast een kijkje op onze website om inspiratie op te doen: