Ada Breedveld Achterop de fiets

En de winnaar is…

Ying Rattapanit heeft de Dutch Art Reproductions social media competitie gewonnen! Als prijs mocht zij een canvas reproductie kiezen uit de Ada Breedveld collectie. Ze heeft gekozen voor het kunstwerk "Achterop". Het is opgespannen op een houten spieraam van 4,5 cm dik. Dit noemen wij de gallery wrap 4,5 cm. Wij vinden dat deze stijl heel erg goed past bij het vrolijke kunstwerk van Ada. Dit schilderij laat een super Nederlands tafereeltje zien.

Ada zelf zegt er het volgende over:"Als je "Achterop" raakt kan dat vervelend zijn, maar met drank, taart en muziek op de bagagedrager is het een prettig vooruitzicht." Wij zijn het hier helemaal mee eens, want wie wil er nou niet achterop deze fiets zitten, met muziek, wijn en romantiek?

Na het ontvangen van haar prijs heeft Ying ons een geweldige video gestuurd waarin zij haar cadeau uitpakt en ook gaf zij ons dit mooie compliment: "Ik heb vandaag een prachtig kunstwerk ontvangen. Bedankt voor je kaart, ik ben zo blij dat ik die erbij heb gekregen. De schilderijen van Ada Breedveld zijn echt geweldig mooi. Ik vind de kwaliteit van het canvas en het mooie dikke spieraam echt super. Wat ben ik een bofkont!!! Bedankt Dutch Art Reproductions."

Heb jij ook zin om zo’n vrolijke canvas reproductie, vol met gezelligheid en romantiek, thuis op te hangen? Browse dan onze Ada Breedveld collectie. We hebben 100 vrolijke Ada kunstwerken om uit te kiezen. Wil je op de hoogte blijven van onze speciale aanbiedingen en competities?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
like ons op Facebook.