Schuttersmaaltijd ter viering van de vrede van Munster

Bartholomeus van der Helst
Artikel nummer
VI065CAP
Deze reproductie van Schuttersmaaltijd ter viering van de vrede van Munster van Bartholomeus van der Helst is handgemaakt met de grootste zorg, oog voor detail en de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat de kleuren heel dicht bij die van het originele kunstwerk komen.
Klassiek met spijkertjes: Wij spannen het canvas op een spieraam van 2 cm dik. Vervolgens hameren wij met de hand spijkertjes in aan de zijkanten van het canvas. Dit geeft deze reproductie van Schuttersmaaltijd ter viering van de vrede van Munster van Bartholomeus van der Helst een authentieke uitstraling.Gallery wrap 2 cm: Deze reproductie van Schuttersmaaltijd ter viering van de vrede van Munster van Bartholomeus van der Helst wordt met de hand op een twee centimeter dik spieraam opgespannen met een zogeheten gallery wrap. Dit betekent dat de afbeelding doorloopt over de zijkanten van het spieraam.Gallery wrap 4,5 cm: Deze reproductie van Schuttersmaaltijd ter viering van de vrede van Munster van Bartholomeus van der Helst wordt met de hand op een spieraam van 4,5 centimeter dik opgespannen met een zogeheten gallery wrap. Dit betekent dat de afbeelding doorloopt over de zijkanten van het spieraam. Dit extra dikke spieraam hangt mooi op zichzelf aan de wand en heeft dan ook geen lijst nodig.
  • 85 x 35 cm
  • 110 x 45 cm
  • 120 x 50 cm
  • 145 x 60 cm
  • 180 x 75 cm
  • 205 x 85 cm
  • 215 x 90 cm
  • 240 x 100 cm
€ 109,00
+
-

Hoge kwaliteit: Wij printen de reproducties op museum kwaliteit canvas van 380 g. De Giclée-print techniek garandeert een kleurechtheid van meer dan 100 jaar. De HDR-inkt wordt d.m.v. 8000 micro spuitmondjes laag voor laag op het canvas verneveld. Nadat de inkten volledig zijn gedroogd brengen wij meerdere lagen vernis met de hand aan, dit verdiept de kleuren en het beschermt de reproductie tegen vocht en UV-licht. Het canvas wordt met de hand opgespannen op een spieraam van duurzaam hout.

Schuttersmaaltijd ter viering van de vrede van Munster

18 juni 1648: het is feest bij de Amsterdamse voetboogschutters. De aanleiding is de Vrede van Munster, het einde van de oorlog met Spanje. De aanvoerders van de schutterij schudden elkaar de hand als vredesteken, de drinkhoorn doet de ronde. De gewapende macht van Amsterdam is blij dat de wapens voortaan rusten, zo blijkt uit het gedicht op de trommel.

Bartholomeus van der Helst (1613 - 1670), Schuttersmaaltijd ter viering van de vrede van Munster 1648, olieverf op doek, 232 x 547 cm. Collectie Rijksmuseum.