Een molen aan een poldervaart

Paul Joseph Constantin Gabriel
Artikel nummer
VI056CAP
Deze reproductie van Een molen aan een poldervaart van Paul Joseph Constantin Gabriel is handgemaakt met de grootste zorg, oog voor detail en de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat de kleuren heel dicht bij die van het originele kunstwerk komen.
Klassiek met spijkertjes: Wij spannen het canvas op een spieraam van 2 cm dik. Vervolgens hameren wij met de hand spijkertjes in aan de zijkanten van het canvas. Dit geeft deze reproductie van Een molen aan een poldervaart van Paul Joseph Constantin Gabriel een authentieke uitstraling.Gallery wrap 2 cm: Deze reproductie van Een molen aan een poldervaart van Paul Joseph Constantin Gabriel wordt met de hand op een twee centimeter dik spieraam opgespannen met een zogeheten gallery wrap. Dit betekent dat de afbeelding doorloopt over de zijkanten van het spieraam.Gallery wrap 4,5 cm: Deze reproductie van Een molen aan een poldervaart van Paul Joseph Constantin Gabriel wordt met de hand op een spieraam van 4,5 centimeter dik opgespannen met een zogeheten gallery wrap. Dit betekent dat de afbeelding doorloopt over de zijkanten van het spieraam. Dit extra dikke spieraam hangt mooi op zichzelf aan de wand en heeft dan ook geen lijst nodig.
  • 30 x 45 cm
  • 40 x 60 cm
  • 55 x 85 cm
  • 60 x 90 cm
  • 65 x 100 cm
  • 75 x 115 cm
  • 85 x 130 cm
  • 90 x 135 cm
  • 95 x 145 cm
  • 100 x 155 cm
€ 65,00
+
-

Hoge kwaliteit: Wij printen de reproducties op museum kwaliteit canvas van 380 g. De Giclée-print techniek garandeert een kleurechtheid van meer dan 100 jaar. De HDR-inkt wordt d.m.v. 8000 micro spuitmondjes laag voor laag op het canvas verneveld. Nadat de inkten volledig zijn gedroogd brengen wij meerdere lagen vernis met de hand aan, dit verdiept de kleuren en het beschermt de reproductie tegen vocht en UV-licht. Het canvas wordt met de hand opgespannen op een spieraam van duurzaam hout.

Een molen aan een poldervaart

Ons land is gekleurd-sappig-vet. ik herhaal het, ons land is niet grijs, zelfs niet bij grijs weer, de duinen zijn ook niet grijs', schreef Constant Gabriël in een brief. In tegenstelling tot veel schilders van de Haagse School schilderde hij graag een mooie zomerdag. Op dit schilderij staan er zelfs twee: het gras, de lucht en de molen worden weerspiegeld in het water.

Paul Joseph Constantin Gabriel (1828 - 1903), Een molen aan een poldervaart, bekend als 'in de maand julie' 1889, olieverf op doek, 102 x 66 cm. Collectie Rijksmuseum.