Een bakje aardbeien op een stenen plint

Adriaen Coorte
Artikel nummer
VI043CAP
Deze reproductie van Een bakje aardbeien op een stenen plint van Adriaen Coorte is handgemaakt met de grootste zorg, oog voor detail en de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat de kleuren heel dicht bij die van het originele kunstwerk komen.
Klassiek met spijkertjes: Wij spannen het canvas op een spieraam van 2 cm dik. Vervolgens hameren wij met de hand spijkertjes in aan de zijkanten van het canvas. Dit geeft deze reproductie van Een bakje aardbeien op een stenen plint van Adriaen Coorte een authentieke uitstraling.Gallery wrap 2 cm: Deze reproductie van Een bakje aardbeien op een stenen plint van Adriaen Coorte wordt met de hand op een twee centimeter dik spieraam opgespannen met een zogeheten gallery wrap. Dit betekent dat de afbeelding doorloopt over de zijkanten van het spieraam.Gallery wrap 4,5 cm: Deze reproductie van Een bakje aardbeien op een stenen plint van Adriaen Coorte wordt met de hand op een spieraam van 4,5 centimeter dik opgespannen met een zogeheten gallery wrap. Dit betekent dat de afbeelding doorloopt over de zijkanten van het spieraam. Dit extra dikke spieraam hangt mooi op zichzelf aan de wand en heeft dan ook geen lijst nodig.
  • 29 x 37 cm
  • 35 x 45 cm
  • 50 x 65 cm
  • 65 x 85 cm
  • 80 x 105 cm
  • 85 x 110 cm
  • 100 x 130 cm
€ 58,00
+
-

Hoge kwaliteit: Wij printen de reproducties op museum kwaliteit canvas van 380 g. De Giclée-print techniek garandeert een kleurechtheid van meer dan 100 jaar. De HDR-inkt wordt d.m.v. 8000 micro spuitmondjes laag voor laag op het canvas verneveld. Nadat de inkten volledig zijn gedroogd brengen wij meerdere lagen vernis met de hand aan, dit verdiept de kleuren en het beschermt de reproductie tegen vocht en UV-licht. Het canvas wordt met de hand opgespannen op een spieraam van duurzaam hout.

Een bakje aardbeien op een stenen plint

Coorte portretteerde vruchten met de precisie van een natuurwetenschapper. Hij isoleerde ze zo, dat het lijkt of hij het wezen van een perzik of een kruisbes wilde doorgronden. Deze vier schilderijtjes werden niet als serie geschilderd, maar vormen al wel sinds de tweede helft van de 18de eeuw een ensemble.

Adriaen Coorte (1665-1707), Een bakje aardbeien op een stenen plint 1696, olieverf op papier, 28,9 x 22,3 cm. Collectie Rijksmuseum.