Drie Verschillende Exclusieve Sets Espresso Kopjes

Ada Breedveld
Artikel nummer
AD123ESPR

Samen met de kunstenares Ada Breedveld hebben wij drie verschillende exclusieve setjes espresso kopjes ontworpen. Het betreft een limited edition, er zijn slechts 1000 setjes per ontwerp gemaakt.
De kopjes zijn verpakt in een luxe geschenkverpakking die aansluit bij het ontwerp en worden geleverd met een certificaat.

Haal nu een vrolijke en unieke collectie art espresso kopjes in huis door gebruik te maken van deze speciale aanbieding :
alle drie de setjes voor in totaal 50 euro en geen verzendkosten in NL !

Afmetingen kopje 5,5 cm hoog en 8 cm lang (incl. oortje)
Afmetingen schoteltje 10 cm x 8,5 cm
Luxe geschenkdoos 20x14x7 cm

€ 50,00
+
-

ADA BREEDVELD

Ada Breedveld is aan het begin van de hongerwinter in 1944 geboren in Dordrecht. Haar ouders zijn, samen met Ada’s broers het verwoestte Rotterdam ontvlucht. Zoals elk naoorlogs kind was het bestaan moeilijk en hard. Ada vindt gelukkig veel vreugde in het tekenen en schilderen. Vanaf de kleuterschool wordt elk moment aangegrepen om te experimenteren met kleuren en lijnen. Geen stukje papier is veilig voor de creatieve Ada.
Haar bekendste werken waarin Ada haar weelderige, levenslustige vrouwen afbeeldt, hebben hun oorsprong in de stripreeks Sjaantje. Deze stripreeks creëerde Ada voor haar moeder, die tijdens haar leven had geleden onder haar corpulentie. Ada wil haar moeder laten herleven in haar werk en de mooie en vrolijke kanten benadrukken. Haar schilderijen zijn als het ware een vrolijke renaissance van haar moeder. Dit is nu al meer dan 25 jaar een bron van inspiratie voor Ada Breedveld. De vrolijke afbeeldingen van dames zijn inmiddels populair bij een breed publiek en niet alleen in Nederland. Ada heeft vele tentoonstellingen gedaan in het buitenland, waar zij nu ook vele bewonderaars heeft. Ada’s werken worden verkocht in Duitsland, Amerika, Engeland, Spanje, Zwitserland, Frankrijk, Zweden, Turkijen, Griekenland, Polen en Denemarken.